Kaşe Ürünleri
Otomatik Kaşe Baskı Hakkında
Sık kullanılan ofis malzemeleri arasında yer alan, genellikle siyah renkte olmakla birlikte farklı renklerde baskı yapabilecek şekilde üretilebilen, firmaların ya da şahısların bir belgeyi onayladıklarını göstermek için kullandıkları araç “kaşe” olarak adlandırılır. Ticari faaliyeti bulunan işletmeler için resmi kurumlarda işlem yaparken kaşe kullanımı yetkili kişi imzası ile birlikte en temel gerekliliklerden biri olarak ön plana çıkar. Bir belgeyi kaşelemek, o belgenin ilgili firma tarafından onaylandığının somut göstergesidir. Dolayısıyla kaşe üzerindeki bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gerekir. İstanbul ve tüm Türkiye'ye acil kaşe veya hazır kaşelerinizin gönderimini sağlıyoruz. Kaşe Çeşitlerimiz yanı sıra Kalem kaşe, Cep kaşesi, Soğuk Damga, Soğuk Mühür kaşe baskıları, Yumurta kaşesi ve Hazır Şablonlu Otomatik Ürünlerimizi inceleyebilir Kaşelerin Fiyatlarını sorgulatabilirsiniz. Otomatik Kaşe baskılarımız lazer uygulaması ile kazıtılarak yapılır. Acil kaşelerde fiyat farkı uygulamaksızın hizmet vermekteyiz. İstanbul kaşe üreticilerine kıyasla fiyat & performans olarak iddialıyız. Kaşeci denildiğinde akla ilk gelen prensabasim.com olması için çabalıyoruz. Size en yakın kaşeci olmak, online kaşeci unvanını almak ve uygun kaşe üretimi ile hizmet vermek bizim için gurur kaynağıdır. Hazır kaşe fiyatları için sitemizi inceleyebilir daha detaylı özel kaşeleriniz için whatsapp iletişim butonundan bizlere ulaşabilirsiniz. Örneğin, yumurta kaşesi yaptırmak istiyorum diyerek talep oluşturabilirsiniz. Güvenli online basım ve üretim prensabasim.com 'a hoş geldiniz. Çoğunlukla resmi belgelerin ibraz edilmesi yoluyla bastırılan kaşeler firmaların onay mekanizmasını üstlenen araçlar olarak doğru bilgileri eksiksiz şekilde barındırmalıdır. “Kaşeye ne yazılır?” sorusuna verilebilecek yanıtlar şu şekilde sıralanabilir:
Kaşe Baskı Siparişinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
1- İsim ya da unvan: Üretilen kaşe çeşitlerinde yer alması gereken ilk bilgi kaşenin kim ya da hangi işletme tarafından kullanılacağının belirtilmesini sağlayan isim ya da unvan bilgisidir. Şahıs işletmeleri için isim ve soy isim yeterli olurken, şahıs işletmesi haricindeki firmaların resmi unvanlarının kaşede bulunması gerekir.
2- Adres ve iletişim bilgileri: Kaşelerde yer alması gereken bir diğer bilgi de adres bilgisidir. Kaşelerdeki adres bilgisi işletmelerin resmi adresleri olmalı ve doğru yazılmalıdır. Adres bilgisine ek olarak telefon numarasının da yazılması söz konusu olabilir.
3- Vergi dairesi ve vergi numarası: İşletmelerin ticari faaliyetlerine
başlaması için vergi dairesi kayıtlarının yapılması ve vergi numaralarının atanması gerekir. Şahıs işletmelerin vergi numaraları olarak kimlik numaraları da vergi daireleri tarafından atanan özel bir numara da kullanılabilir.
4- Sicil numarası: Ticaret siciline kayıtlı olan şirketler 26 haneden oluşan sicil numarasına sahip olurlar. Bu numara da kaşede olması gerekenler arasında yer alır.
5- İnternet sitesi ve e-mail adresi: Şirket kaşelerinin temel amacı bir işletmenin tüm bilgilerinin toplu olarak kâğıt üzerine aktarılmasıdır. Farklı amaçlarla kullanılabilen kaşelerde talep doğrultusunda internet sitesi ve e-mail adresleri de yer alabilir. Özellikle marka bilinirliğinin artırılmasının hedeflendiği durumlarda kaşelere bu bilgilerin eklenmesi de mümkündür.
Otomatik Kaşe Çeşitleri Nelerdir?
Günümüzde birçok farklı kaşe çeşidi bulunmakta, firmalar kullanım alanları ve şartları doğrultusunda farklı kaşe çeşitlerini eş zamanlı olarak kullanabilmektedir. Cepte kolaylıkla taşınabilen şık tasarımlı “cep kaşeleri”, yuvarlak bir tasarıma sahip olan “yuvarlak kaşeler”, mürekkebi kendi içerisinde bulunduğu için pratik ve hızlı bir kullanım sunan “otomatik kaşeler”, tarihi ayarlanabilen ve tarihli onay mekanizmalarında fonksiyonelliği ile ön plana çıkan “tarih kaşeleri” en sık tercih edilen kaşe çeşitleri arasında yer almaktadır.
Şirket Kaşesi Nasıl Yaptırılır?
Şirket kaşesi yaptırmak, resmi kurumlarla işlem yapacak ticari faaliyet gösteren tüm ölçekteki işletmeler için zorunlu bir süreç haline gelir. Çünkü kredi çekme, kontrat yapma ya da remi evrak ibrazı sırasında kaşe kullanımı istenir. Şirket kaşesi yaptırmak için öncelikle üretici firmaya kaşede olması gereken bilgiler eksiksiz ve tam olarak iletilmelidir. Daha sonra hangi kaşe çeşidinin tercih edildiği iletilmeli ve tasarım noktasında üreticilerden gelen örnekler değerlendirilmelidir. Onay verildiği noktada üretim aşamasına geçilir. Şirket kaşesi farklı boyutlarda ve farklı mürekkepleri barındıracak şekilde üretilebilir.